Iedereen loopt in zijn leven weleens tegen problemen van psychisch aard aan. De één wat meer en heftiger dan de ander. Velen lopen met het probleem rond met de hoop dat het zich vanzelf oplost. Soms gebeurt dit ook, maar vaak verdwijnen deze klachten niet vanzelf. Als de problemen niet actief aangepakt worden, loop je het risico dat klachten verergeren en zich uitbreiden naar andere gebieden.

Hulp zoeken is niet -zoals velen denken- een teken van zwakte. Integendeel, het geeft aan dat jij doelgericht een moeilijk probleem dat vaak lastig te herkennen en te begrijpen is, wilt oplossen. De weg naar een oplossing voor het probleem kan lang en intensief zijn, maar ook kort en bondig. Wij willen je graag helpen om dit proces met je te doorlopen om tot een effectieve en duurzame oplossing voor de problemen waar je meezit, te komen.

De middelen die we inzetten om jouw doelen te bereiken zijn psychotherapie, kortdurende behandeling, counseling, coaching, onderzoek en advisering. Tevens bieden wij lachmeditatie aan.